header

 

Αθήνα, 22/06/2021

 
Ανακοινώνεται στους/στις μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στην χειμερινή εξεταστική περίοδο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 ή σε προηγούμενες εξεταστικές περιόδους και έχουν καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας ότι:

• Η παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων από τους ενδιαφερόμενους μεταπτυχιακούς φοιτητές θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης - ραντεβού (με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) από 14/06/2021 έως και 16/07/2021 στη θυρίδα της Γραμματείας του Τμήματος.

• Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν (οι ίδιοι) το πτυχίο τους από τη Γραμματεία του Τμήματος χωρίς την ύπαρξη συνοδών μελών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή θα αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (με έξοδα του παραλήπτη) αφού θα έχει προηγηθεί συνεννόηση με την Γραμματεία με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Επίσης εφόσον ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει αποστολή του πτυχίου ηλεκτρονικά μέσω email. Ως ημερομηνία ορκωμοσίας ορίζεται η 12/05/2021.

Aπό τη Γραμματεία του Τμήματος