logoΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 

 

ΑΘΗΝΑ, 10/09/2020

 

Ενημερώνονται οι φοιτήτριες/φοιτητές του ΠΜΣ ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της τελευταίας περιόδου που έχουν οδηγήσει στην τροποποίηση των χρονικών ορίων των εξεταστικών περιόδων, οι σχετικές προθεσμίες έχουν ως εξής:

Προθεσμία για την κατάθεση των διπλωματικών εργασιών (περιόδου Σεπτεμβρίου) είναι η 20η Οκτωβρίου 2020.

Η υποστήριξη των διπλωματικών εργασιών που θα κατατεθούν εντός της παραπάνω προθεσμίας θα γίνει έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, σε χρόνο και με τρόπο που θα οριστούν από την/τον επιβλέπουσα/επιβλέποντα καθηγήτρια/καθηγητή.

Προστίθεται επίσης ως τελική προθεσμία για την κατάθεση διπλωματικών εργασιών του κύκλου ΠΜΣ 2018-2020 η 12η Φεβρουαρίου 2021.

Η υποστήριξη των διπλωματικών εργασιών που θα κατατεθούν εντός της παραπάνω προθεσμίας θα γίνει έως τις 27 Φεβρουαρίου 2021, σε χρόνο και με τρόπο που θα οριστούν από την/τον επιβλέπουσα/επιβλέποντα καθηγήτρια/καθηγητή.

Oι φοιτητές/τριες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη διπλωματική τους εργασία στην/στον επιβλέπουσα/επιβλέποντα καθηγήτρια/καθηγητή, με κοινοποίηση στα δυο μέλη της Τριμελούς Επιτροπής και στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), και θέμα ηλεκτρονικού μηνύματος: “διπλωματική εργασία”. Τίτλος αρχείου word: ΕΠΩΝΥΜΟ_ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ 2018-20