logoΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 

 

Αθήνα, 15/04/2020

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές/τριες του προπτυχιακού κύκλου σπουδών που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κατά την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2020 ή σε προηγούμενες εξεταστικές περιόδους ότι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για πτυχίο μέχρι και την Παρασκευή 29/05/2020 στο email της Γραμματείας του Τμήματος Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης είναι:

1. Aίτηση ορκωμοσίας ( αίτηση σε Word - αίτηση σε PDF )

2. Φωτοτυπία Α.Δ.Τ.

3. Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη ότι δεν οφείλετε βιβλία για επιστροφή.
H βεβαίωση εκδίδεται από: http://library.panteion.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d/ ,
όποιος/α οφείλει για επιστροφή βιβλία μπορεί να τα αφήνει στο μηχάνημα αυτόματης επιστροφής που είναι έξω και δίπλα από την πόρτα της Βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου ή να τα στέλνει στη Βιβλιοθήκη ταχυδρομικά.
Επισημαίνεται ότι οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Παντείου Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές από την Μ. Πέμπτη 16/4/2020 μέχρι και την Τρίτη 21/4/2020, λόγω των εορτών του Πάσχα.

4. Υπεύθυνη δήλωση ότι θα παραδώσετε το Βιβλιάριο Σπουδών ή την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα το αργότερο έως την ορκωμοσία ( Υ.Δ. σε Word - Υ.Δ. σε PDF )
Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν δεν μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε για την έκδοση του πτυχίου τους σε μεμβράνη λόγω των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Το αίτημά σας για την έκδοση του πτυχίου σας σε μεμβράνη θα μπορεί να υποβληθεί στη Γραμματεία του Τμήματος όταν αυτό καταστεί δυνατό καθώς απαιτείται η φυσική σας παρουσία και η καταβολή του ποσού των 5 ευρώ στο Λογιστήριο του Πανεπιστημίου.

 

Η Γραμματέας του Τμήματος
Μαρία Τζανουδάκη