ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ανακοινώνεται στους φοιτητές/τριες του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ότι κατά το παρόν ακαδημαϊκό εξάμηνο θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης (το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 5: «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχι­κής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαί­δευσης με την αγορά εργασίας στις 3 περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», της κατηγορίας πράξε­ων 05.72.31.01, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους), από 1 Νοεμβρίου 2014 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2015.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Προγράμματος (Νέο-Κίτρινο Κτίριο, Γραφείο Δ6, ώρες 17:00-18:00) τις ημέρες 7/10/2014 & 8/10/2014, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση. Απαραίτητα δικαιολογητικά που προσκομίζονται είναι το βιβλιάριο σπουδών, το βιογραφικό σημείωμα και η αναλυτική βαθμολογία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας που έχουν ολοκληρώσει το Β΄ έτος σπουδών και έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε δώδεκα (12) υποχρεωτικά μαθήματα.

             

         Η επιστημονική υπεύθυνη                                                                                  

Αθήνα, 3/10/2014                                                              Επίκ. Καθηγήτρια, Νίκη Μαρωνίτη