header

 

Αθήνα, 22/2/2022

Υπενθυμίζεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια, ότι βάσει του Οδηγού Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα επιλογής δύο (2) Σεμιναρίων ανά εξάμηνο, μετά το πέρας του Β΄ έτους και αφού έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε δώδεκα (12) Υποχρεωτικά Μαθήματα, από τα οποία οπωσδήποτε στα τέσσερα (4) Προαπαιτούμενα. 

Ο συνολικός αριθμός των φοιτητών/τριών που συμμετέχουν στο Σεμινάριο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από δεκαπέντε (15). 

Αν η προσέλευση των φοιτητών/τριών ξεπερνά τον ενδεδειγμένο αριθμό συμμετοχής στο σεμινάριο, θα γίνεται επιλογή στο πρώτο μάθημα από την/τον διδάσκουσα/διδάσκοντα. 

Για το σκοπό αυτό, παρακαλείστε στην πρώτη συνάντηση του σεμιναρίου να έχετε μαζί σας την αναλυτική βαθμολογία και τον μέσο όρο.  

Ειδικά για το σεμινάριο "Πολιτική της μνήμης, του τραύματος και της μαρτυρίας" (διδάσκουσα: Καθ. Αθηνά Αθανασίου), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν την αναλυτική βαθμολογία και τον μέσο όρο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στη διδάσκουσα την πρώτη μέρα των μαθημάτων, την 1/3. Η διδασκαλία θα ξεκινήσει στις 8/3 και οι φοιτητές/φοιτήτριες θα ειδοποιηθούν επίσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναφορικά με τη συμμετοχή τους. 

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ενημερώσεις για τα σεμινάρια (όπως και για όλα τα μαθήματα) αναρτώνται στην πλατφόρμα openeclass του εκάστοτε σεμιναρίου.