header

 

Αθήνα, 09-10-2021

 

Σε συνδυασμό με την Επείγουσα Ανακοίνωση της Πρυτανείας

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να προσέρχονται στο μάθημα στην ώρα τους. Στην περίπτωση που καλυφθούν όλα τα καθίσματα της αίθουσας δεν θα μπορούν να προσέλθουν και να παραμείνουν στην αίθουσα άλλοι /ες φοιτητές/τριες.
Καθώς τα μαθήματα είναι δίωρα, δεν ισχύει το ακαδημαϊκό τέταρτο. Ως ώρα έναρξης καθορίζεται αυστηρά η ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται στους/τις φοιτητές/τριες ότι είναι υποχρεωμένοι/ες να φορούν σωστά προστατευτική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους ή όπου υπάρχει συνωστισμός. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών κατά τη διάρκεια του μαθήματος, καθώς και το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Σε περίπτωση που φοιτητής/τρια ή διδάσκων/ουσα αισθανθεί δυσφορία και ανάγκη να αφαιρέσει τη μάσκα, το κάνει εκτός της αίθουσας.

Για την έξοδο από την αίθουσα μετά το τέλος του μαθήματος συστήνεται στους/τις φοιτητές/τριες η άμεση αλλά σταδιακή αποχώρησή τους ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις εξόδους.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να μην συνωστίζονται στους διαδρόμους κατά την προσέλευση στο μάθημα και μετά το τέλος αυτού.

Για συναντήσεις με διδάσκοντες/ουσες παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να κλείνουν προηγουμένως ραντεβού μέσω email.

Εάν κάποιος/α φοιτητής/τρια εμφανίσει συμπτώματα, υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα τους/τις διδάσκοντες/ουσες των μαθημάτων στα οποία συμμετείχε, καθώς και την Πρόεδρο του Τμήματος, προκειμένου να αξιολογηθεί το περιστατικό σύμφωνα με το πρωτόκολλο διαχείρισης κρούσματος COVID-19.