logoΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 

 

Αθήνα, 15/12/2020

 

Ανακοινώνονται στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σπουδών τους με επιτυχία (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών) στην εξεταστική περίοδο του Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 ή σε προηγούμενες εξεταστικές περιόδους και έχουν καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας ότι :

  • Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 115744/Ζ1/4-9-2020 (ΦΕΚ 3707/τχ Β΄/4-9-2020): «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους» ανεστάλησαν όλες οι τελετές του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Η παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων από τους ενδιαφερόμενους (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές) θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης - ραντεβού (με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) από 15/12/2020 έως και 20/01/2021 στη θυρίδα της Γραμματείας του Τμήματος.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν (οι ίδιοι) το πτυχίο τους από τη Γραμματεία του Τμήματος χωρίς την ύπαρξη συνοδών μελών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή θα αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (με έξοδα του παραλήπτη) αφού θα έχει προηγηθεί συνεννόηση με την Γραμματεία με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Επίσης εφόσον ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει αποστολή του πτυχίου ηλεκτρονικά μέσω email. Ως ημερομηνία ορκωμοσίας ορίζεται η 15/12/2020.

Από την Γραμματεία του Τμήματος