logoΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 

 

Αθήνα, 11/06/2020

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων των προτεινόμενων μεθόδων, καθώς και την απαίτηση για τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας προέκρινε τη γραπτή εξέταση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας open e-class του Παντείου, ως τη μέθοδο με τα λιγότερα προβλήματα, παρότι δεν διασφαλίζει πλήρως, τόσο σε τεχνικό όσο και ουσιαστικό επίπεδο, το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της εξεταστικής διαδικασίας. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με τους δύο παρακάτω τρόπους:

1) Γραπτή εξέταση με ανάπτυξη κειμένου και παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

2) Γραπτή εξέταση με συμπλήρωση σύντομων ερωτήσεων μέσω του εργαλείου «Ασκήσεις» στο eclass

Η επιλογή του τρόπου εξέτασης για κάθε μάθημα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από τις/τους διδάσκουσες/διδάσκοντες με σχετική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο e class του μαθήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Τμήματος χρειάζεται να εγγραφούν υποχρεωτικά στην πλατφόρμα e class των μαθημάτων στα οποία σκοπεύουν να εξεταστούν το αργότερο ως τις 19 Ιουνίου 2020 προκειμένου να συμμετάσχουν στην εξεταστική του Εαρινού Εξαμήνου.

Οι φοιτήτριες/φοιτητές που έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα προφορικής εξέτασης θα εξεταστούν μέσω της πλατφόρμας Skype for Business στον σύνδεσμο (link) του μαθήματος. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με τη γραπτή εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος, βάσει του προγράμματος εξετάσεων που θα ακολουθήσει. Για την ακριβή ώρα, οι φοιτήτριες/φοιτητές καλούνται να επικοινωνήσουν με τους/τις διδάσκοντες/διδάσκουσες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τους τρόπους εξέτασης


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ EMAIL (link εδώ)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ TΩΝ «ΑΣΚΗΣΕΩΝ» TOY ECLASS (link εδώ)