koukouvagia

ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 2017-18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Αθήνα, 01.11.2017

Αρ. Πρωτ. 3571

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ότι κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών και φοιτητριών του Παντείου Πανεπιστημίου βάσει του προγράμματος «Χρηματοδοτήσεις για την Πρακτική Άσκηση των Τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018» της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Παντείου Πανεπιστημίου», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000615.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να προσέλθουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 2 Νοεμβρίου έως και 16 Νοεμβρίου και ώρες 10:00-13:00 στη Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να καταθέσουν Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα. Θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής στη σελίδα της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Απαραίτητα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στην αίτηση είναι:

1. Αναλυτική Βαθμολογία (ΚΕΦοι)

2. Μέσος όρος βαθμολογίας συνολικής φοίτησης (ΚΕΦοι)

3. Βιογραφικό Σημείωμα

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που πληρούν τα κάτωθι κριτήρια, όπως αυτά έχουν οριστεί από τη ΓΣ του Τμήματος:

1. Να έχουν ολοκληρώσει το Β' έτος σπουδών.

2. Να έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε δώδεκα (12) υποχρεωτικά μαθήματα, εκ των οποίων υποχρεωτικά στα τέσσερα (4) προαπαιτούμενα του προγράμματος σπουδών.

 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που πληρούν τις παραπάνω ελάχιστες προϋποθέσεις εντάσσονται σε πίνακα κατάταξης με βάση τον συνολικό αριθμό μαθημάτων στα οποία έχουν εξεταστεί επιτυχώς.

Στις περιπτώσεις που δύο ή περισσότεροι/ες φοιτητές/τριες έχουν τον ίδιο αριθμό επιτυχώς εξετασμένων μαθημάτων, για την κατάταξή τους λαμβάνεται υπόψη ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους.

Η παρούσα Πρόσκληση Ενδιαφέροντος θα παραμείνει αναρτημένη στο δικτυακό τόπο του Τμήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Ο αριθμός των φοιτητών και των φοιτητριών που θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν ανέρχεται σε σαράντα (40) άτομα (+ δέκα (10) επιλαχόντες και επιλαχούσες).

Η κατάσταση των ονομάτων των φοιτητών και των φοιτητριών ανακοινώνεται στο δικτυακό τόπο του Τμήματος. Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ένστασης σε διάστημα πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσής της.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Ανδρέας Νοταράς

Επίκουρος Καθηγητής